ИГРАЧКИ

ИГРАЧКИ

Пробуждане на бебето

Добре известно е, че бебетата се учат всеки ден.

Ден след ден, това е един свят, който малкия човек открива: звуците, миризмите, цветовете, движенията. Първо от люлката, а в най-скоро вашето бебе ще иска да се докосва, да сложи в устата, да тегли, бута.

Открийте с Prémaman много играчки, които да развиват сетивата и любопитството на бебето.

Вашето бебе ще ви удивлява всеки ден!

През първите месеци от живота, бебето открива света около себе си: цветове, текстури, звуци ... Той експериментира непрекъснато ключови обекти, играе с всичко, което е около него. Всичко е толкова интересно. Има много начини за стимулиране на пробуждането на вашето бебе .

 

Играта е от съществено значение за откриване на бебето към света около него. Бебето  развива своите възможности чрез контакти с родители и близки си, но и чрез множество забавни дейности.
Ето някои идеи за играчки, които ще помогнат на вашето малко съкровище да стимулира сетивата му.

Малките пашкули

шезлонгшезлонги

Най-много ще задържи вниманието на детето от 1 до 6 месеца до вас през целия ден. Сгъваема, лека и компактна, тя може лесно да се премества от една стая в друга. Седнали удобно, детето ще бъде на сигурно и обезопасно с колан. Изберете облегалката и височината на креслото за максимален комфорт на бебето, отбеляза рекорд за събуждане или легнало за почивка.

   

безделник

люлката

Най-люлка е много удобно, преди бебето да спи, да донесе спокойствие и релакс благоприятна за сън. Тя често се представя като портик с едно място за спиране може да бъде оборудван с променлива скорост на двигателя за люлка приятна. Наличието на един възрастен в близост до Слънцето е от съществено значение за безопасността на детето.

 

 

Първите стъпки
парк

бебе парк

Паркът позволява бебето да веселие в ограден и сигурен район, бебе вероятно ще се научи да стои. Избрахме широка гама от паркове за благосъстоянието на бебето, парк в безвремие и класически дървени летви, нетно писалка с регулируемо дъно. Предлагаме и увеселителен парк мат и особено пране.  
  

кон вървящ в тръс

на Тротър

За да се насърчи първите си стъпки, проходилката помага на децата да придобият увереност в себе си. Тротър също така позволява на бебето да се развива двигателните си умения. Въпреки това, в момент, когато бебето започва да се еманципира трябва да бъдат бдителни при ограничаването период на ползване на проходилката. Когато бебето използва своята проходилка, не забравяйте да затворите достъп до стълби и освобождаване на опасни предмети, които биха могли да се изравнят.   
   

 

играчките

ковчег

Arches и мобилни

Арките и мобилни са от съществено значение, за да се събуди бебето. Мобилният прикрепя към леглото или на тавана на стаята, за да придружава нощи си херувим. Ковчегът, от своя страна, се вписва много медии, като колички, столове или люлки. Оборудван с колоритни герои и весели мелодии и мобилни арки осигуряват визуални и слухови удоволствие малко дете.   
  
играчки

Бебе просветление играчка

Бебешки играчки са най-ранните му спътници. Бебе, трябва да може да се разбере, освободете, повторете, пързалка, блъскайте ... и най-вече донесе играчка му в устата си, смучене и дъвчене безопасно. Първите играчки, бебешки помощ откриват света, докато се забавляват.Дрънкалки, книги, ... са верни покани за сензорни открития и емоционално свърши, когато мама или татко не са там. Не забравяйте да изберете играчки, подходящи за бебето нужди, възраст и умения, но също така и по отношение на европейските стандарти.
 

одеяло сигурност

Утешители и меки играчки

Одеялото или пълнени бързо се превръща във важен спътник бебето в продължение на много години. Бебе и сигурността му одеяло ще бъде неразделна, тогава е по-добре да се намери двойно одеяло и го приберете на безопасно разстояние от други препарирани животни, да се изправи пред трудна consolable загуба. Тук ще намерите богата колекция от завивки и меки играчки.   
   

 

 separateurиграчка пробуждане

Някои основни за стимулиране пробуждане на бебето

чип-събуждане а playmat чип-събуждане подвижна
чип-събуждане дрънкалка чип-събуждане плюшени и меки играчки
чип-събуждане един шезлонг чип-събуждане една музикална кутия
чип-събуждане тръс чип-събуждане парк
чип-събуждане фотоалбум  
 
Дърво-а-пухкав-ниска разделителна способност
марки
подреди по