ДЕТСКИ КОЛИЧКИ

ДЕТСКИ КОЛИЧКИ

 

Детската количка е една от най-важните покупки, когато очаквате бебе. Бебешките колички се предлагат в най-различни разновидности като модулни системи, комбинирани / 3 в 1, 2 в1/, трансформиращи се това е тогава когато седящата част се трансформира в кош за новородено, единични и летни колички. При покупка на детска количка важни фактори, играещи голяма роля за най-добрия избор са местоживеенето, съобразяване на размера на количката с багажника на колата, тежестта на количката и функционалностите, които желаят родителите да притежава бъдещата им количка.

Позиция на бебето/ детето - напоследък все повече производители изнасят позицията на детето по-нависоко, за да може то да вижда повече неща и да не се налага непрекъснато да гледа нагоре. Това помага и на майката, защото не е необходимо тя да се навежда когато оправя нещо по бебето и да натоварва кръста си.

Възможност бебето да гледа напред – избирайте колички, при които седалката може да се обръща по-посока на движението. Когато бебето е малко вие ще предпочитате то да гледа към вас за да го наблюдавате, да можете лесно да му подавате играчка или вода. То също е по-спокойно като вижда близък човек. След като бебето порасне и стане на 6 до 9 месеца, ще му стане скучно и ще извърща все настрани. Дошъл е момента да го обърнете напред и с интерес да разглежда заобикалящия го свят.

Облегалката на детската количка да има различни степени. Когато сте на разходка и на бебето му се доспи, трябва да може да му осигурите комфортно легнало положение. Не всички колички предлагат падане на облегалката до хоризонтално положение. При някои модели може да я свалите на 45 градуса, а при други въобще не може да се променя нейния наклон.

Сгъване - често ще ви се налага да сгъвате количката и да я слагате в багажника на колата си. Важно е да проверите дали избрания от вас модел се сгъва лесно и дали ще пасне на багажника на вашия автомобил. Със сигурност не искате като сложите бебешката количката в багажника да се окаже, че няма място за нищо друго. Някои варианти на комбинирани колички предлагат въможност бебешкото кошче за автомобил да се сложи на рамата на количката. Това е практично, защото няма нужда да носите обемистия бебешки кош когато излизате на разходка с колата или отивате на гости. Все пак имайте предвид, че не се препоръчва продължителното седене на бебето в кошче за автомобил.

Багажно отделение – често ще ви се налага да пазарувате докато разхождате вашето бебе. Изберете колика, която има достатъчно голямо багажно отделение. То никога няма да ви стига, но ако е много малко ще трябва да носите покупките на ръка и да бутате количкато, което не е много удобно. Освен покупки ще трябва да оставяте някъде неща като мобилни телефони, чаша с кафе или бира, шише с мляко или вода.

Дръжки - трябва да са удобни и да може да регулите тяхната височината. Някои колички позволяват да ги поставяте в хоризонтално или вертикално, което е допълнително удобство. 

Аксесоари – които ако не са в комплекта, ще трябва да купите отделно. Зъдължително имате нужда от дъждобран, защото поне веднъж ще ви завали докато се разхождате. За зимния период много практично е да имате зимно чувалче или удобно бебешко одеалце за да предпазите бебето от студа. През лятото трябва да защитити бебето от жилещи насекоми, което може да направите с устройство против комари закачащо се на количката или с мрежест комарник. Чанта - необходим аксесоар , все пак носите багаж за двама .

Гаранция и сервиз – внимателно разпитайте за гаранционния срок на избрания от вас модел бебешки колички. Вносителите определят различни срокове обикновенно между 6 месеца и 2 години. Изберете модел, който има максимално дълга гаранция и има сервиз във вашия град. Потърсете информация в интернет дали няма оплаквания от сервиза на избраната от вас марка.

Тапицерия – тапицерията на вашата количка рано или късно ще се замърси и ще трябва да я свалите и изперете. При някои модели колички това е трудно и дори изисква да използвате отверка. Избирайте бебешки колички с тапицерии, които по-малко запарват през лятото и позволяват на кожата на бебето да диша.

Застопоряване на предните колела и спирачки – често ще ви е по удобно да застопорите предните колела, за да не могат да завиват. Проверете дали това става лесно и удобно. Изпробвайте и механизмите на спирачките, за да се убедите, че се включват комфортно и бързо.

Трудно е да намерите модел бебешка или детска количка, която да отговаря на всичките критерии. Преценете, кое е най-важно за вас и се концентрирайте на тях. 

Бебешките количи са разделени в три различни класа-нисък, висок и среден. Тези от висок клас за своята цена предлагат високо качество и изобилие от функциии, осигурявайки максимален комфорт и удобство както за родителите, така и за бебчето. Бебешките колички от среден клас за своята цена са с високо качество, осигуряващи всичко най-необходимо за една майка и нейното дете. Повечето летни колички се отличават с малко тегло и компактни размери в сгънато състояние, което ги прави изключително удобни при транспортиране. Тук ще намерите разнообразие от детски колички, от среден и висок клас, с различни фукционалности и добро качество на изработка.

separateur

Детски колички Walk изберете оркестър

Как да изберем детска количка

В града , е по-добре да е компактна и лека, защото  в автобуса, в багажника на колата или гардероба в коридора, пространството е ограничено. Вие живеете в апартамент? Лесното сгъване на  модела помага при прибирането  в асансьора или изкачване по стълбите.

В провинцията , ключовата дума е комфорт. С опции като големи гуми, амортисьори, странични подкрепления в главата и седалка, подплатена седалка, 5-точков колан, поставка за краката нагоре и надолу, колела за всички терени .

КРИТЕРИИ ЗА ПОДБОР

Преди избора на количка, не забравяйте да посочите и критерии за подбор в съответствие с дневния си начин на живот и на личния ви вкус.

Шаси тип:

  • 4 колела
  • 3 колела (Спорт)

дневни ограничения:

  • Размери (автомобил багажника, коридори, асансьори ...)
  • Тегло (стълби за изкачване ...)
  • Lifestyle град (тротоари, ескалатори ...)
  • Начин на живот на открито (трева, чакъл, пясък ,? Черен път ...)

Брой на децата 

След това изберете  формата на шасито, която отговаря за вас.

шаси

Количка с леко шаси и лесно сгъване.Удобна за  в града за компактни автомобили. Перфектена за градския живот.

шаси Комфорт

Комбинирана количка,  идеална за живот на открито. Колела за всякакви терени, стабилно и удобно шаси, имащи амортисьори. Съществува във версия 3 или 4 колела. ++ Комфортът за вашето бебе.

шаси тип чадър

Мулти-позиция, от 6 месеца накланящи бебе, леки и удобни. Пръти фиксирани от 12 или 18 месеца. Handy, икономически. количка втория възраст пар екселанс The.

Множествена шаси

Двуместен или три-местен, многократното използване колички за близнаци или близки възрасти. Чувствайте се свободни да се сравни обработваемостта и тествате различни конфигурации.

Кош за новородено
от 0 до 6 месеца

Изключително удобен, когато бебето спи, а бебето спи между 16 и 20 часа на ден през първите месеци, легнало изпълни своите физиологични нужди (за развитие на гръбначния стълб и растежни хормони).

Столче за кола
от 0 до 9 месеца

Стол-столче за кола група 0/0 + за кратки пътувания
седалката на колата се прикрепя към количката, и гарантира, колата за сигурност. За използване qu'1h30 максимум на ден.

КОМБИНИРАНА КОЛИЧКА
от 0 до 36 месеца

Съставете си количка
колички се продават само в комбинация с групата 0+ столче за кола, кош за новородено, съвпадение на багаж.Смяна на посоката на седалката, или не.

PACK ДУО
от 0 до 36 месеца

Детски колички (Шаси - Хамак) + столче за кола Gr.0
Бързото решение да се премине от кола до детска количка, без да пречи на бебето.

TRIO ПАКЕТ
от 0 до 36 месеца

Детски колички (Шаси - Хамак) + платформа
+ столче за кола Gr.0
+ Промяна (по желание) чанта
решение всичко в едно за спокоен дух при зачитане на бебето в легнало положение.

MULTI-ПОЗИЦИЯ ТРЪСТИКА
От 6 до 36 месеца

Сгъваем компактен, по-лек от стандартния количка, тръстика мулти-позиция позволява спестяване на пространство и значително тегло.Iclinable, тя позволява на детето си да заспива лесно. Някои може да се използва от раждането със съвместим шаси Gr.0 +.

ФИКСИРАНА ТРЪСТИКА
от 12-18 месеца до 36 месеца

Лек, компактен, икономичен и удобен, неподвижната тръстиката отговарят на детето си от 12 или 18 месеца (в зависимост от модела) до навършване на 36 месеца.
За град, свободно работно място, това е забравено в багажника на колата си.

separateur

Променящата се BAG IDEAL

ЧИП-дискЕдин интегриран преповиване
ЧИП-дискЕдна система закрепване на детска количка
ЧИП-дисктермоизолационен бутилка чанта
ЧИП-дискняколко отделения за съхранение на много бебе бизнес

separateur

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ

Подгответе се предварително пелена чанта и не забравяйте нещо, е ключът към една приятна разходка с бебето!

За хранене:
ЧИП-диск A BIB
ЧИП-дискбутилка
ЧИП-дискполето за дозиране на мляко на прах
ЧИП-дискмалка бутилка минерална вода
ЧИП-дискбутилка топло

 

Тоалетна:

ЧИП-дискПроменящата се подложка (често интегрирани в бебешката чанта)
ЧИП-дисккърпички
ЧИП-дискслоеве (и найлонова торбичка)
ЧИП-дискуспокояващ крем (в случай, че бебето ще има червени задни части)

 

Но също така и:

ЧИП-дискОдеялото
ЧИП-дискпромяна А на дрехи
ЧИП-дисктермометър
ЧИП-дискЛекарство против треска
ЧИП-дискй биберон и биберон клип (за прикачване към облеклото й, за да не се отклонявам биберон му)

separateur

ПЪТУВАНЕ С БЕБЕ

Essentials Бебешки пътувания

ЧИП-диск количката

ЧИП-диск кенгуруто , удобен за кратки пътувания.

ЧИП-диск Сгъваем легло да спи бебето безопасно.

ЧИП-дискЛятото или в гореща страна, мрежа пред леглото на сгъване и мрежа за количката.

ЧИП-диск Надуваема вана е идеален, защото тя заема много малко място в багажа.

ЧИП-диск Любимите му играчки . Mobile пътуване е известен и с лесен за носене: благодарение на своята клип тя може да бъде прикрепен към количката, но и на столчето за кола или в леглото

ЧИП-диск Плажното масло от висок индекс (за деца над 6 месеца) и най-вече с шапка и слънчеви очила бебе.

ЧИП-дискИма UV палатки , идеални за защита на малки деца на плажа: комфортно вътре в палатката, детето ви може да почива или да играете, докато защитен от слънцето.

separateur

Каталог на диск

подреди по
Филтри
Марки
Видове
Колекция
Цена