За нас
За нас

ЗА НАС

Онлайн бебешки и детски магазин Premaman е собственост на „БЕЙБИ МОДА" ООД.

"Бейби мода " ООД е собственик и на детски магазин Premaman  находящ се в град Пловдив, ул. Железарска 8, вх(кв.Капана ).

Дружеството е с 10 годишен опит в търговията на  дребно. 

Марката „Premaman” е създадена през 1953 г. в Белгия от братята Ескозито. Започва международното си развитие в Гърция и Люксембург, след което се разширява много активно и в други държави. Към днешна дата компанията оперира в 49 държави чрез над 300 магазина, разположени в тях.

В магазините на „Prеmaman” се предлага пълна гама от продукти за бъдещи майки, бебета и деца до 10г. – дрехи, аксесоари и играчки. Стоките на „Premaman” се продават само в собствени магазини и отговарят на всички европейски норми за сигурност, безопасност и комфорт. Компанията е ориентирана към клиента - политика, която да отговори на всички изисквания и нужди на купувачите. Облеклата с марка „Premaman” се създават от високо квалифицирани дизайнери, които се грижат дрехите да бъдат както модни и красиви, също така и много удобни за бъдещите майки, бебета и деца.

Prémaman, експерт в грижите за децата в продължение на 60 години, е едновременно марка на текстил и детски аксесоари, както и избор на етикет . На всеки един от пазарите си, Prémaman спазва същите изисквания по отношение на качество и иновации .

ЧИП-GREENКато  BRAND , Prémaman създава линии на дрехи и аксесоари, предназначени за майки, новородени и бебета. Марката също така включва ексклузивни бебешки продукти, чиито постижения се основава на опита на 60 години и има съотношение качество / цена.

ЧИП-GREEN Като  LABEL , Prémaman е с богат опит и  статус. Марките, които предлага магазина го  са обект на строги стандарти за качество, безопасност и иновациите. Запазването само на  най-добрите продукти от международно признати марки, Prémaman се позиционира като абсолютен знак за доверие на младите родители.

Boboli - испанският моден бранд

 

БОГАТ АСОРТИМЕНТ

В електронният ни магазин Premaman можете да намерите всичко под един покрив за бебето и неговото отглеждане, както и аксесоари за родителите, богато разнообразие от бельо за бременни и кърмачки, дрешки с марки Premaman и Boboli,детски колички, столчета за кола, столове за хранене, кошари, проходилки, играчки и аксесоари и др.

Premaman  предлага продукти на известни и доказали се производители като: PREMAMAN, Boboli,ORCHESTRA, iCandy,Boboli, BeSafe, Cam, Chipolino, Carriwell, Cloud.b ,Trudi, GOKI,SKIP.HOP, Neo Nato, Peg Perego, ,Medela,Philips Avent,Jane,buba,Babyzen,Red castle, ABC Design, Babymoov,Cosatto и много други.

Бейби мода  ООД представителен магазин НА:
  • iCandy - детски колички от Великобритания;
  • BeSafe - столчета за кола от Норвегия;
  • Premaman- белгийска марка 
  • Boboli- испанска марка дрехи за бебета и деца до 16 години.