Chicco Столче за хранене Polly Progress 5 в 1 Iceberg

 • Марка: CHICCO
 • Кат. номер: CH0407933.590

Chicco Столче за хранене Polly Progress 5 в 1 IcebergСтолчето Polly на Chicco е удобно многофункционално столче за хранене с много аксесоари, идеален за малкото дете.

Chicco

499,00 лв.
Базова цена: 499,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Доставка
Марки
Подробно описание

Столче Polly Progress 5 в 1 може да се използва от 0-36 месеца

Благодарение на регулитуемта облегалка на столче Polly Вашето бебче ще може да използва столчето още от раждането.

Двойната седалка осигурява комфорт за вашето бебе, а когато порасне – рамките на столчето могат да се отстранят, което ще осигури по – голямо пространство за сядане.

Височината на седалката се регулира на 8 нива.

Поставката за крачетата се регулира на 3 нива.

Облегалката на столчето се регулира в 4 позиции, така че да е най удобно на Вашето дете.

Премахвайки таблата за хранене, можете да доближите столчето до всяка една маса. Височината му се регулира спрямо височината на масата.

За по-голяма сигурност столче за хранене Polly е снабено с 5 точков колан. Дори и да заспи на столчето Вашето дете ще бъде в безопаснот, благодарение

на здравите ремъци и надеждното закопчаване на колана.

Седалката на столчето има възможност да се поставя безопасно, върху стол за възрастни, посредством колани, които се съхраняват в долната част на седалката.

Горната част на облегалката може да се отстрани чрез цип, така че столче Polly да следи растежа на Вашето дете.

Стол за хранене Polly на Chicco е с компактни размери, има възможност да стои в изправно положение. При съхранение на столчето таблата за хранене може да се закачи на задните крака на столчето.

 • Столче за хранене 5 в 1
 • Регулируема облегалка на 4 нива
 • регулируемо ниво на седалката- 8 позиции
 • Регулируема поставка за крака в 3 позиции
 • Компактно сгънато положение
 • Предни колела
 • Бутоните за управление – сгъване и разгъване – са ясно видими и лесно достъпни.

Всички столчета са направени от нетоксични материали и имат двойно заключване за безопасност за предотвратяване на неочаквано допълнително разширение на рамката.
Одобрен от италиaнското дружество на педиатрите.
Комфорт, безопасност, естетика – за детето.
Практичност, функционалност, надеждност, спокойствие – за майката.

Размери:

 • В разгънато положение (ш/д/в): 85/106  x  53  x  83,5 см.;
 • В сгънато положение (д/в): 85  x 53  x 31 см.

Тегло: 11,6 кг.

Възраст: 0-36 месечна възраст

Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!