Chicco Електрически стерилизатор 2в1 SterilNatural 2017

  • Марка: CHICCO

Chicco Електрически стерилизатор 2в1 Новият стерилизатор на Chicco може да бъде конфигуриран по два начина, в зависимост от нуждите за стерилизация.

Захранване: 220-240V ~50/60 Hz

Мощност: 450W

Chicco

92,00 лв.
Базова цена: 92,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Доставка
Марки
Подробно описание

 
 

Chicco Електрически стерилизатор 2в1 Новият стерилизатор на Chicco може да бъде конфигуриран по два начина, в зависимост от нуждите за стерилизация.

Електрически стерилизатор SterilNatural 2в1, с възможност за две различни конфигурации.
  • Компактната комфигурация на SterilNatural 2в1 може да побере максимум 2 шишета от 330 мл,1 помпа за кърма или няколко залъгалки.
  • Пълната комфигурация на стерилизатора може да побере до 6 шишета от 330 мл.

Парният стерилизатор на Chicco елиминира 99.9% от домашните микроби, благодарение единствено на парата, която използва за стерилизация.

Стерилизира само за 5 минути (времето за затопляне не е включено).

24 часова защита-шишетата остават дизинфикцирани за 24 часа, при затворен капак.

Стерилизаторът е съвместим с повечето бебешки шишета, помпи за кърма и аксесоари.

Стерилизаторът на Chicco се изключва автоматично в края на всеки цикъл.

С малките си размери и изчистения си дизайн стерилизаторът на Chicco е подходящ за всяка една кухня.

 

Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!