AVENT Уред за затопляне на кърма и бебешка храна със сензор за претопляне

  • Марка: PHILIPS AVENT
  • Кат. номер: PA0456

Уред за затопляне на кърма и бебешка храна със сензор за претопляне от Philips AVENT - Размразете кърмата си внимателно и безопасно в уреда за затопляне, докато прекарвате време с бебето си. Това е по-удобно в сравнение с размразяването под течаща вода и по-бързо от размразяването в хладилник. И най-вече е по-безопасно от размразяването в микровълнова фурна, защото може да останат горещи петна.

Avent

 

118,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 118,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Доставка
Марки
Подробно описание

Удобен уред за затопляне на кърма и бебешка храна от Philips AVENT - с постоянно циркулираща кърма.

  • Удобен светлинен индикатор за процеса
  • Вграденият сензор следи и контролира температурата на млякото във всеки момент за избягване на прегряване
  • Уредът поддържа температурата на млякото в продължение на 20 минути, преди да се изключи автоматично
  • Всички шишета и контейнери за бебешка храна Philips AVENT могат да се използват в този уред, както и бурканчета
  • Уредът има и настройка за затопляне на бебешка храна
  • С едно завъртане на ключа включвате уреда за затопляне и просто избирате правилната настройка.
  • Опаковката на уреда за затопляне включва подвижна "Таблица за справка за нагряване", която може да се държи в близост до уреда, за да имате винаги подръка информация за правилната продължителност. Таблицата за справка за нагряване включва време за загряване на млякото.

Съдържание: 1 бр. Уред за затопляне.

Материали: ABS и PP

Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!