Tommee Tippee Дигитален бебефон DECT

  • Марка: Tommee Tippee
  • Кат. номер: TT-44100071

С DECT бебефона Closer to Nature от Tommee Tippee бъдете спокойни, докато бебето Ви спи.

Tommee Tippee

DECT бебефонът на Tommee Tippee използва технология DECT (Digital Enhanced Cordless Technology), за да долови и най-слабия звук на бебето. Той е много лесен за употреба, а функцията за обратна връзка и нощната лампа позволяват да успокоите бебето от другата стая. LCD дисплеят е лесен за разчитане и показва температурата в стаята на бебето.

  • Показва стайна температура 
  • Голям обхват до 300m (на открито)
  • Индикатор „извън обхват”
  • Двупосочна връзка 
  • Нощна лампа за бебето, контролирана от родителското устройство 


Съдържание: 1 x DECT бебефон (родителско устройство, поставка за зареждане за него и бебешко устройство)

209,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 209,00 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Марки
Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!