AVENT DECT бебефон SCD 506

  • Марка: Tommee Tippee
  • Кат. номер: PA0494

Philips AVENT DECT бебефон SCD 506 Връзка без смущения с DECT технология. DECTтехнологията гарантира липса на смущения от всякакви други устройства, напр. други бебефони, безжични телефони или мобилни телефони. 

Avent

Кодирането на информацията предлага сигурна и поверителна връзка, за да сте сигурни, че само Вие чувате бебето си.

Кристално чист звук

Чуйте кристално чисто всеки смях, гукане или хълцане. DECT технологията предлага висококачествен звук, за да чувате винаги бебето си.

Smart ECO режим

Smart ECO режимът автоматично намалява консумацията на енергия за излъчване.

Обратна връзка

Понякога бебето Ви има нужда само от успокояващия звук на гласа Ви. Само с един бутон можете да говорите на бебето, където и да се намирате в дома си.

Обхват

В домашни условия обхватът на бебефона е до 50 метра, а на открито – до 330 метра (виж инструкцията за подробности). Обхватът зависи от заобикалящата среда и различни прегради, които могат да причинят загуба на сигнал.

Винаги свързани

Родителското устройство индикира, когато батерията е изтощена или сте извън обхват. 

  • Регулируема чувствителност към звук
  • Родителски блок с акумулаторни батерии до 18 часа наблюдение
  • Лесен за отчитане цифров дисплей на родителското устройство
  • Радиус на действие до 330 м на открито и до 50 м на закрито
  • Приспивни песнички и нощна светлина за успокояване на бебето
  • Обратна връзка
189,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 189,00 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Марки
Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!