AVENT DECT бебефон SCD580

 • Марка: PHILIPS AVENT
 • Кат. номер: PA0417

DECT бебефон SCD580 от Philips AVENT - функционален бебефон, който осигурява връзка с Вашето бебе чрез кристално чист звук.

Avent

Спокойствие и комфорт за Вас и Вашето бебе с DECT бебефон SCD580

Прожектор – нощна лампа и MP3

Когато сложите бебето в креватчето, то може да не да заспива веднага. За да помогне да го успокоите и да заспи, бебефонът прожектира цветни звездички на тавана в стаята. Можете да активирате функцията от родителското устройство. Освен включените приспивни песнички, можете да използвате 3,5 мм жак, за да пуснете избрана музика чрез MP3 плейър. Вашата музика в стаята на бебето ще помогне да заспи безпроблемно и за нула време.

Връзка без смущения с DECT технология
DECT технологията гарантира липса на смущения от всякакви други устройства, напр. други бебефони, безжични телефони или мобилнителефони. Кодирането на информацията предлага сигурна и поверителна връзка, за да сте сигурни, че само Вие чувате бебето си. 

Кристално чист звук
Чуйте кристално чисто всеки смях, гукане или хълцане. DECT технологията предлага висококачествен звук, за да чувате винаги бебето си. 

Smart ECO режим
Smart ECO режимът автоматично намалява консумацията на енергия за излъчване. 

Сензор за температураи влажност
Комбинираният сензор за температура и влажност с регулируеми настройки за сигнализация позволява да следите климата в стаята на бебето. Бебето Ви не може да регулира телесната си температура толкова добре, колкото могат възрастните, затова дори малка промяна на температурата в стаята може да го обезпокои, както и високо или ниско ниво на влажност. Със специално комбинирания сензор за температура и влажност, при зададени настройки бебефонът веднага ще Ви уведоми на дисплея за промяна в климата в стаята на бебето. 

Светлинни индикатори за звук 
Светлинни индикатори показват силата на шума в стаята на бебето, дори когато звукът на родителското устройство е изключен.

Обратна връзка 
Понякога бебето Ви има нужда само от успокояващия звук на гласа Ви. Само с един бутон можете да говорите на бебето, където и да се намирате в дома си. 

Обхват 
В домашни условия обхватът на бебефона е до 50 метра, а на открито – до 330 метра (виж инструкцията за подробности). Обхватът зависи от заобикалящата среда и различни прегради, които могат да причинят загуба на сигнал.

 

Характеристики:

 • Датчик за влажност - помага да поддържате оптимален климат в стаята на бебето, възможност за настройка
 • Датчик за температура - за наблюдение и предупреждение, възможност за настройка
 • Гарантира липса на смущения от всякакви други устройства
 • Показва непрекъсната връзка между двете устройства
 • Използва светлини, за да показва кога бебето издава звук
 • Регулируема чувствителност към звук
 • Родителски блок с акумулаторни батерии до 18 часа наблюдение
 • Мобилно устройство при родителя със собствено зарядно устройство
 • Радиус на действие до 330 м на открито и до 50 м на закрито
 • Приспивни песнички с възможност да пуснете свои собствени (3,5mm вход за музикален плейър); таймер
 • Нощна светлина за успокояване на бебето с таймер
 •  Обратна връзка
 • Възможност за вибрация при силен плач, ако звукът е изключен
 • Аларма за хранене – възможност за настройка
 • Настройка на час
 • Лента за врат за родителския блок
349,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 349,00 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Марки
Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!