Playgro Активна гимнастика с 30 топки Pop and Drop Activity Ball Gym

  • Марка: Playgro
  • Кат. номер: PG0606

Playgro

Активна гимнастика с 30 цветни топки Playgro Pop and Drop Activity Ball Gym е подходяща за деца над 6 месечна възраст.

Забавната активна гимнастика с 30 топки на Playgro ще помогне на малкото дете да развива различни сетива и умения, забавлявайки се със шарените картинки и топки.

Тази активна гимнастика има 4 различни активни станции, в които детето може да поставя шарените топки.

През една от станциите може да пуска топките, които падат на дъното на активната гимнастика, втората станция позволява на детето да завърта топчетата, чрез третата станция детето може да завърта топчетата, а в последната станция, която е улейче, малкото дете може да пуска разноцветните топки, за да съ пързалят надолу към дъното на активната гимнастика.

Дизайнът на активната гимнастика е вдъхновен от плажа.

С 30 те цветни топки детето ще се забавлява с часове в шарената активна гимнастика наPlaygro Pop and Drop Activity Ball Gym.

Активната гимнастика е снабдена с 3 удобни джобчета в които се съхраняват топчетата, когато детето не играе.

Активната гимнастика, удобна за съхранение се сгъва и разгъва изключително лесно.

Характеристики:

  • 30 цветни топки
  • 3 джоба за съхранение на топките
  • 4 различни активни станции
119,00 лв.
Базова цена: 119,00 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Марки
Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!