Red Castle Кърмаческа възглавница Big Flopsy Деним Подходяща преди и след раждане

  • Марка: Red castle
  • Кат. номер: 022.99.666.220-5

ed Castle Кърмаческа възглавница Big Flopsy Деним

  • размер: дължина 170см
  • облекчава гърба и краката 
  • удобна за кърмене
  • висококачествен френски памук
  • пълна с микро топчета

Red Castle Кърмаческа възглавница Big Flopsy Деним ще осигури комфорта, който търсите по време на бременност и след раждане. Възглавницата е широко приложима, изключително удобна и можете да я ползвате дълго след раждаенто. 

Защо да купите

Тя е достатъчно голяма и ще заема различни позиции, докато откриете най-приятната. Облекчава напрежението в кръста, тежестта в краката и отпуска тялото. Особено подходяща за удобно и пълноценно кърмене.

Детайли

Калъфът е от висококачествен френси памук, а съдържанието - от леки, хипоалергични микро топчета, които са без миризма и са напълно безопасни за здравето на бебето. Калъфът може да се сваля и да се ползва в пералня.

 

168,00 лв.
Базова цена: 168,00 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Марки
Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!