Sophie La Girafe Усукваща топка

  • Марка: Sophie la giraffe
  • Кат. номер: 230788

Sophie-la-giraffe

Забавна топка, развиваща двигателните умения.
Задоволява детското любопитство и също така стимулира мозъка. Лека и лесна за захващане от малките детски ръчички. 
Бебето се забавлява като я разклаща или я вътри наляво и надясно, а развива слуха си като слуша как топките се удрят една в друга.
Топката е изработена от много мек материал, който е идеален за чесане на болезнените венци. 
Жирачето Софи, намиращо се във вътрешността на топката спомага за развитието и на двигателните умения.
58,50 лв.
Базова цена: 58,50 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Марки
Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!