Sophie-la-giraffe образователен часовник- нощна лампа

  • Марка: Sophie la giraffe
  • Кат. номер: 850727

Sophie-la-giraffe

The Tik Tok е часовник, нощна лампа, часовника е идеален за да научите вашето бебе да различава деня от нощта и да осъзнава, че е време да се събуди!

Всичко, което трябва да се направи с този часовник е да настроите времето в което искате вашето бебе да спи.

Икономичен режим:: Sleep Свети синя светлина и показва нощна снимка на бебето и то разбира  че  все още не е време да се събуди.

Аларма Статус: Часовникът променя цвета си и става ярко жълт цвят. Картината се променя на ден и изображението на  Софи намига и бебето ви разбира, че сега е време да се събуди.

Нощната лампа работи  с батерии (3xLR6).-който не са включени в комплекта

101,50 лв.
Базова цена: 101,50 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Марки
Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!