Sophie-la-giraffe "Renolux" Количка със Софи жирафчето

  • Марка: Sophie la giraffe
  • Кат. номер: RNL140146

Sophie-la-giraffe

Всички майки, които вече са имали бебета, могат да ви уверят, че въпреки че са поръчвали скъпи колички, повечето от тях са ги използвали само една година. И след това са си закупили втора количка от типа "летни".

Направете возенето на бебето ви в стил с перфектната количка! Количката Софи жирафчето идва директно от франция. Тя е Renolux!

Може да се използва и за новородени. Гърбът не пада изцяло до долу, но е удобрен и за новородени бебета.

Гърбът може да се поставя в няколко позици. Това предоставя невероятен комфрот и гъвкавост.

Възглавницата на главата може да се поставя където пожелаете. Според вашите нужди и възрастта на детето.

Има голяма кошница и специален дъждобран.

235,00 лв.
Базова цена:235,00 лв.
Доставка
Марки
Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!