iCandy Слънчобран за детска количка The Screen

  • Марка: ICandy
  • Кат. номер: IC1510

iCandy

iCandy Слънчобран за детска количка The Screen Слънчобранът на iCandy "The Screen" е от плат, осигуряващ максимална защита от ултравиолетови лъчи-UPF 50+, което ефективно блокира до 99% от вредините слънчеви лъчи.

iCandy Слънчобран за детска количка The Screen Слънчобранът на iCandy "The Screen" е от плат, осигуряващ максимална защита от ултравиолетови лъчи-UPF 50+, което ефективно блокира до 99% от вредините слънчеви лъчил.

Слънчобран "The Screen" iCandy покрива главата, раменете ръцете и краката на детето, за да бъде максимално защитено слънчевите лъчи.

Мрежата на слънчобрана на iCandy отблъсква отблясъци.

Слънчобранът "The Screen" може да бъде поставен както на детски колички iCandy, така и на тези от повечето марки.

Слънчобранът се доставя с чанта, брандирана с логото на iCandy.

75,00 лв.
Базова цена: 75,00 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Марки
Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!