iCandy поставка за чаша за детска количкаАрт. номер: IC208

  • Марка: ICandy
  • Кат. номер: IC208

iCandy

Консумирайте топли или студени напитки докато се разхождате с вашата детска количка iCandy. Поставката за чаша може лесно да бъде прикрепена на шасито на детската количка. Изисква iCandy скоба за поставка за чаша и чадърче (предлага се отделно)

38,00 лв.
Базова цена: 38,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Подробно описание
Доставка
Марки
Характеристики
Подходящо за ползване
от раждането
Подробно описание

Оставете ръцете си свободни, като запазите напитката си близо до тях.
Тази поставка за чаша може да се монтира и демонтира лесно от шасито на детската количка.

Подходяща за всички модели детски колички iCandy

  • iCandy Peach
  • iCandy Strawberry 2
  • iCandy Apple
  • iCandy Raspberry

За да монтирате поставката за чаша ще ви е нужна и iCandy скоба за поставка за чаша и чадърче  (предлага се отделно)

Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!