Skip Hop Moonlight & Melodies Hug Me Projection Soother мека лампа за гушкане - Мече

  • Марка: Skip Hop
  • Кат. номер: SH307156

Нощна лампа за гушкане Мече от Skip Hop с мелодии и прожекция в три различни цвята.

ощна лампа за гушкане Мече има светещо коремче, което прожектира небето върху тавана в детската стая. По време на прожекцията се менят три различни цвята. Снабдена е и с 4 нежни мелодии, които ще успокояват и приспиват малкото бебче. 

На грърба на мечето има джобче с което може да се покрие светещото коремче, за да се приглуши светлината, когато детето гушка музикалната нощна лампа, за да се приспи. Меката лампа за гушкане е снабдена и с таймер за автоматично изключване на 20 минути.

Характеристики: 

  • Възраст: 0+;
  • Светещо коремче;
  • Свири четири мелодии: „Eine kleine Nachtmusik”, “Twinkle, Twinkle Little Star”, “Brahms’ Lullaby”, “Rock-a-bye-Baby”;
  • Три цвята светлина: червен, син, жълт;
  • Автоматичен таймер за изключване на 20 минути;
  • Меко тяло, подходящо за гушкане;
  • Работи с три батерии АА (включени);

Размери (cм): 15.2д x 14 ш х 20.3в;

79,90 лв.
Базова цена: 79,90 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Марки
Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!