Philips Avent Силиконови протектори за зърна - стандарт

  • Марка: PHILIPS AVENT
  • Кат. номер: PA0029

Philips Avent Силиконови протектори за зърна - стандарт

  • ултра фин,мек силикон
  • без мирис и вкус
  • с форма на пеперуда
  • лесно връщане към гърдата

Philips Avent Силиконови протектори за зърна - стандарт са разработени специално за разранени зърна. Изработени са от изключително мек, фин силикон, без мирис и вкус.

Формата наподобяваща пеперуда, не ограничава детето Ви от необходимостта да усеща кожата и мирисът Ви. След като свалите протекторите, детето Ви без проблем ще се върне към нормалното сучене.

ЗАБЕЛЕЖКА: Протекторите се използват само в случаите на разранени или възпалени зърна и след предварителна консултация с лекар.

Съдържание: 2бр. протектора

14,90 лв.
Базова цена: 14,90 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Марки
Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!