Babyzen Чанта за количка Кафяво-сиво

  • Марка: Babyzen
  • Кат. номер: bz_601.22.666.033

Когато два бранда, 100% френски и модерни, започнат съвместно да проектиат и създадат един елегантен продукт…

Резултатът е впечатляващата чанта, подходяща за тези уникални BABYZEN™ колички, допълваща ги със своя дизайн, шик и неочаквано удобство.

 

Трицветна, съчетала два различни материала - тектил и кожа, фина вътрешна подплата с принт кашмирен мотив, тази чанта Ви доставя удоволствието на Парижкия шик и ви кара да се чувствате доволна и усмихната. За втори вариант като цветови избор, създателите са избрали черната кожа.

276,00 лв.
Базова цена: 276,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Марки
Характеристики
Подходящо за ползване
от раждането
Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!