Tiny Love 3-in-1 Close to Me Bouncer шезлонг

  • Марка: Tiny love
  • Кат. номер: TL0806

Tiny Love

3-in-1 Close to Me Bouncer е шезлонг за новородено, който има възможност да бъде регулиран по височина.

349,00 лв.
Базова цена: 349,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Доставка
Марки
Подробно описание

Шезлонг 3-in-1 Close to Me Bouncer лесно преминава през трите режима - висока позиция, шезлонг, режим за успокояване. Чрез него Вие ще поддържате визуален контакт със своето бебче.
Високият режим осигурява възможността новороденото да бъде близо до Вас докато сте около масата за хранене. В режим за успокояване детето ще се наслаждава на мелодии в продължение на 25 минути.
Може да регулирате височината на шезлонга до нивото на дивана и да пуснете вибрацията, която ще отпусне и приспи малкото дете. Към шезлонга има арка с две меки играчки, които ще забавляват бебчето докато е будно.

Шезлонгът е снабден с 2 колела отзад, лесно се сгъва до компактни размери. Удобен е за съхранение. 

Подходящ е за деца с тегло до 9 кг.

Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!