Playgro Надуваема играчка жаба с водно коремче

  • Марка: Playgro
  • Кат. номер: PG-0149

Playgro

Playgro Надуваема играчка жаба с водно коремче Просто добавете вода към очарователния образ на жабата и вижте как оживява.

Само натиснете водното коремче и ще видите ярките симпатични герои да се движат в образувалото се малко езеро.

Бебето ще се забавлява на воля, играейки с жабата по различни начини – на пода или върху столчето за хранене.

Надуваемата жаба е чудесна за развиване както на фини, така и на общи моторни умения.

Характеристики:

  • За игра на пода или на детско столче
  • Само добавете вода 
  • Ярки цветове за отлично визуално възприятие и стимулиране
19,90 лв.
Базова цена: 19,90 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Марки
Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!