Sophie la giraffe Гъвкава гризалка "Софи жирафчето" от колекцията "So pure" -много мек вариант

  • Марка: Sophie la giraffe
  • Кат. номер: SG1-200318/319

Sophie la giraffe

Sophie la giraffe гъвкава гризалка  Първата гризалка създадена от 100% естествена гума.

Жирафчето Софи-най-добрият избор!
Контрастните точки по тялото на Софи жирафа осигуряват визуална стимулация и правят играчката лесно разпознаваема за бебето. Тя скоро става позната и успокояваща цел.
Гризалката  успокоява раздразнените венци с ринговете от естествен каучук.
Двата ринга за гризане са с различни текстури за различните нужди на бебчето. Гризалката жирафчето Софи
спомага за по-бързото облекчаване на възпалените от никнещите зъбки венци.

Подходяща от 0 м+

23,30 лв.
Базова цена: 23,30 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Марки
Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!