Sophie la giraffe Хладка гризалка - зелена

  • Марка: Sophie la giraffe
  • Кат. номер: SG1-200312

Sophie la giraffe

Sophie la giraffe Хладка гризалка Идеално за облекчение при раздразнени бебши венци!

Благодарение на пречистения охлаждащ гел се облекчава болката и стимулира никненето на зъбките.
Веднага след като се охлади продукта, студеното облекчава болката на никнещите зъбки. Гризалка е направена от материя подходяща за нежен масаж на венците.
С дръжка която предпазва бебешките ръчички от изстиване.
Лесна за хващане и държене.

14,30 лв.
Базова цена:14,30 лв.
Доставка
Марки
Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!