Micuna дървена кошара Dinus White 60/120

  • Марка: Micuna
  • Кат. номер: MC-0104-1

Micuna

Бебешка кошара Micuna Dinus, изработена от бук, с красив дизайн ще осигури спокоен сън или игра за малкото бебче.

Бебешки кошари Micuna се отличават със здравина и високо качечвство на материали и изработка.

Детска кошара Micuna Dinus е със закачлив модерен дизайн с изрисувано динозавърче.

Всички материали и бои, използвани за изработката на дървени кошари Micuna отговарят на всички стандарти и изисквания за безопасност и са напълно безвредни за малките деца.

Леглото е изработено от естествена дървесина-бук и MDF.

За да имате по-лесен достъп до бебчето, бебешка кошара Micuna Dinus е снабдено със сваляща се решетка.

Кошарата има 4 колелца, които осигуряват по-лесното й преместване. Две от колелцата могат да се застопоряват за по-голяма сигурност.

Подматрачната рамка може да бъде поставяна на 2 нива. Горното ниво се ползава докато бебчето не започне да се изправя само без помощ от възрастен. След това е необходимо преместите рамката на ниското ниво, за да може бебчето да бъде в безопасност по време на игра или сън. 

Към бебешко легло Micuna Dinus може да се добави чекмедже (купува се отделно).

Подходящият матрак за тази кошара е с размери 60 x 120 см (купува се отделно).

Вътрешни размери: 60 x 120 см

Материали: бук и MDF

659,00 лв.
Базова цена: 659,00 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Марки
Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!