Goki – Дървен пъзел с дръжки - Посещение във фермата

  • Марка: goki
  • Кат. номер: 57493

  • Подходяща възраст: 1+
  • Размери: 30 x 10 x 2.4 см
  • Комплектът съдържа: 4 части
  • Материал: Дърво

Образователен пъзел, подходящ за най - малките любители на пъзелите. Посетете фермата и разберете кой пребивава в нея. Трактор, къщичка, фермер и петел са нещата които ще грабнат очите на мъниците. За удобство на децата, частите на пъзела имат малки дръжчици.

9,90 лв.
Базова цена:9,90 лв.
Доставка
Марки
Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!