Babymoov музикална въртележка Магическа Джунгла 2 в 1

  • Марка: Babymoov
  • Кат. номер: BM104408

Babymoov

Babymoov Музикална въртележка Магична джунгла 2в1 е мултифункционална. Бамбуковата на пръв поглед стойка, може да се закрепя към всяко легло.

Babymoov музикална въртележка Джунгла 2 в 1 има нова стойка с визия на бамбук.В нея са разположени 6 разноцветни LED диода, които светят постепенно. 
Иновативни свалящи се магнитни играчки: танцуващи и въртящи се с музика, направени да се гледат и отгоре, и отдолу.  Приспивната мелодия и нощната лампа мога да се активират отделно: автоматично изключване след 20 мин.

99,00 лв.
Базова цена: 99,00 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Марки
Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!