Playgro Играчка за баня Водно колело

  • Марка: Playgro
  • Кат. номер: PG -0523

Playgro

Playgro Играчка за баня Водно колело Тази играчка лесно се поставя на стената в банята с помощта на вендуза, разположена в основата на играчката.

Бебето може да наблюдава как интригуващите животни се въртят, докато водата минава през тях.

Две купички за загребване с множество различни отвори са включени за игра във водата.

Характеристики:

  • Въртележка за игра по време на баня
  • Две, лесно за държане купички
  • Сладки цветни герои
15,90 лв.
Базова цена: 15,90 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Марки
Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!