Babymoov универсална активна гимнастика

  • Марка: Babymoov
  • Кат. номер: BM105403

Babymoov

УНИВЕРСАЛНА АКТИВНА ГИМНАСТИКА - BABYMOOV

• 2 универсални щипки: Могат да се закрепят на всякакви детски колички и седалки
• 3 шарени играчки, с които детето да се забавлява: зайче гризалка, еленче огледалце и слонче.
• Подходяща за новородени 
 Babymoov Универсална активна гимнастика може да се закрепя навсякъде с 2те си универсални щипки (шезлонг, количка, седалка и т.н). Три различни играчки ще развиват умението на детето да хваща, да разпознава цветовете или просто да си играе с тях. Това са зайче гризалка, еленче огледалце и плюшено слонче. Гимнастиката е подходяща в началните месеци на детето.
65,00 лв.
Базова цена: 65,00 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Марки
Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!