Miniland Baby Job Blocks - професии

  • Марка: Miniland Baby
  • Кат. номер: MLB32340

Miniland Baby

Miniland Job Blocks е детска игра, която запознава малките деца с различните професии, работни места и униформи. Подходяща за деца над 3 годишна възраст.

Комплект Miniland Job Blocks са забавни фигурки с взаимнозаменяеми части, което позволява на децата да направят 100 комбинации между различните елементи. Играта е в комплект с 6 карти за игра, които ще помогнат на децата да се запознаят с различните професии. Job Blocks е предназначена за деца над 3 годишна възраст. Детска игра Job Blocks ще развие социалните умения и познания за работните места и униформи.

Комплектът включва:

  • 6 фигурки
  • 6 шапки
  • 6 карти за игра
  • 1 листовка с идеи за игра
25,00 лв.
Базова цена: 25,00 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Марки
Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!