Miniland Baby Flexi Forms Animals комплект от 6 пъзела с животни

  • Марка: Miniland Baby
  • Кат. номер: MLB35221

Miniland Baby

Flexi Forms Animals Miniland е комплект от 6 различни пъзела с животни, подходящ за деца над 2 годишна възраст.

Miniland Flexi Forms Animals е комплект от 6 различни пъзела с животни. Всеки един от пъзелите е съставен от 2, 3 или 4 елемента. Комплект Flexi Forms спомага за развитието на координация ръце-очи, логически разсъждения и сръчност. Към комплекта има и листовка за по-лесно сглобяване на пъзела от малкото дете.

Комплект Flexi Forms Animals съсдържа:

  • 6 различни пъзела - птичка, крава, отенце, кученце, зайче и кон
  • общо 18 части за сглобяване
  • 1 листовка
17,00 лв.
Базова цена: 17,00 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Марки
Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!