Miniland Baby Кула от кофички Giantte

  • Марка: Miniland Baby
  • Кат. номер: MLB97211

Miniland Baby

Miniland Baby Кула от кофички Giantte Играчка за подреждане, която достига 95 см височина, образувана от 11 различни по големина кофички.

Всички части могат да бъдат прибрани в голяма кофичка с дръжка, която не заема много място.

Играчката помага на децата да разберат значението на "голям" и "висок".

Формичките в комплекта могат да бъдат използвани за игра с пясък или вода.

Giantte - кула от кофички:

  • 10 кофички
  • 4 формички
  • 1 кофа
  • 1 капак

Височина на кулата: 95 cм

20,00 лв.
Базова цена: 20,00 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Марки
Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!