Miniland Baby Кула от кофички Giantte MOOGY

  • Марка: Miniland Baby
  • Кат. номер: MLB96285

Miniland Baby

Miniland Baby Кула от кофички Giantte MOOGY Малките деца ще се забавляват като строят кула от кофички, която после ще събарят.

Малките деца ще подреждат кофичките една върху друга, за да направят кула и после ще я събарят.

Това ще ги забавлява най-много.

Всички части могат да се прибират в голямата кофа, която има дръжка.

По този начин тази играчка заема минимално пространство.

Кула от кофички - 4 игри в 1:

  • 11 кофички
  • 1 капак
  • 4 аксесоара

Максимална височина на кулата: 95 cм

35,00 лв.
Базова цена: 35,00 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Марки
Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!