BeSafe предпазен автомобилен колан за бременни Pregnant iZi Fix

  • Марка: BeSafe
  • Кат. номер: BS520100

BeSafe

Предпазният автомобилен колан за бременни BeSafe Pregnat iZi Fix предпазва плода и бременната жена в случай на катастрофа като отклонява натискът от автомобилния колан към таза.

BeSafe Pregnant iZi Fix е устройство което съвместно с автомобилния колан осигурява безопасността на бременната жена и плода по време на пътуване с автомобил.

Защитете нероденото бебе, когато пътувате с кола чрез уникалния BeSafe автомобилен предпазен колан за бременни BeSafe Pregnant iZi Fix.

BeSafe Pregnant iZi Fix защитава майката и плода в случай на злополука и се препоръчва от 2рия месец на бременността.

Тази уникална система не променя безопасността на автомобилния колан, но помага да позиционирането му така, че да гарантира безопасността на плода. BeSafe Pregnant iZi Fix гарантира, че автомобилният колан няма да оказва натиск в областта на корема и същевременно отклонява натиска към таза, а не директно към бебето. Той  е безопасен, сигурен и най-разумен вариант за пътуване по време на бременността.

BeSafe Pregnant iZi Fix е преминал краш-тестове които гаранитират безопасността която осигурява за бременната и плода.

besafe pregnant izi fix

В случай на катастрофа бременна жена се изтласква напред със сила, еквивалентна на 3 - 5 тона. Носенето на автомобилен колан колан през коремната област може да окаже непоносим натиск върху плацентата и плода. Чрез използване на BeSafe автомобилен предпазен колан за бременни натискът се отклонява надолу далеч от областта на стомаха и се пренасочва към таза.

 

besafe pregnant izi fix

 

Раменния дял на автомобилния предпазен колан също ще бъде маршрутизиран така, че да се чувствате по-комфортно. При пътни инциденти, включващи бременни майки, плода остана невредим благодарение на уникалния колан BeSafe.

BeSafe Pregnant iZi Fix може да бъде монтиран на предна седалка посредством предвидения за това колан. Удобната катарама позволява лесно да преместите предпазния колан за бременни от една седалка на друга.

besafe pregnant izi fix

В автомобилите които разполагат с IsoFix точки за монтаж BeSafe Pregnant iZi Fix може да бъде монтиран посредством IsoFix точките за монтаж на предна и задна автомобилна седалка.

besafe pregnant izi fix

 

120,00 лв.
Базова цена: 120,00 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Марки
Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!